Monday, June 7, 2010

The Garden to City Garden

Yeay!!!! Its movie time again...after a few days aku merengek ngan cinta nak pergi tengok Lagenda Budak Setan, akhirnya dimakbulkan jugak...saya sangat happy...siap2, pakai cantik2 (cantikkah?) and straight headed to The Garden...konon nak avoid crowd yang maha ramai kat GSC Midvalley...maklum la cuti2 sekolah ni, Midvalley akan menjadi port budak2 berdating maka akan ramai la manusia beratur untuk membeli tiket wayang...dengan hati berbunga2 nak beli tiket, sekali......Lagenda Budak Setan takde kat GSC The Garden...betapa frustnye hati...sobsobsob...atas permintaan burfday boy, last2 we decided to watch.......


King Of Persia....Hurmm...the movie was ok...macam biasa adegan lawan2 antara hero ngan org jahat tidak akan sedikit pun mencederakan hero...siap hero boleh elak2 lagi anak panah yang telah ditembak oleh penjahat (betul ke anak panah ditembak yek?...kalu salah sila betulkan)...tapi yang best adalah seat kat dlm hall tu...maklum la first time masuk GSC Signature...jadi jakun sket la...(maafkan kejakunan dan kebatakkan saya ok)...sume adalah couple seat...sangat comfortable...agak2 nak bermanja, nak baring2 atas riba pun boleh...(Peringatan: untuk couple yang sudah berkahwin sahaja...adik2 bawah umur dilarang sama sekali melakukan aksi ini)...


Popcorn untuk kudap-kudapan

Cinta puas hati sbb dapat tengok King Of Persia

Movie ended around 11.30pm...oleh kerana perut tidak sempat untuk diisi sebelum tengok movie tadi, maka lebih afdal singgah makan dahulu sebelum pulang ke rumah...


Dah lama ktorg tak singgah kat Nasi Lemak City Garden ni...(aku panggil nasi lemak 60sen)...dulu2 masa bercinta ada la 2-3 kali ktorg lepak kat sini...nak kata nasi lemak die sedap sangat pun xde la...tarikannya maybe lauk yang pelbagai kot...

nasi lemak 2 bungkus, paru and ayam goreng


nasi lemak 60 sen

take your nasi lemak here

background music sambil makan

....burppp...alhamdulillah...gendang gendut tali kecapi...kenyang perut suka hati.....(^_^)....

2 comments:

  1. tu la...sangat best...sume couple seat...comfortable la...

    ReplyDelete